loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Alles goed en
eerlijk geregeld

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Bij Nordicauto in Son en Breugel helpen we u graag. Bij ons kunt u rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven.

Sub Page Listing Image

Werkplaatsafspraak

Via het formulier op deze pagina kan eenvoudig een afspraakverzoek worden ingediend. Uiteraard kan dit ook telefonisch. Wij zullen een verzoek altijd bevestigen.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Onderhoud

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij Nordic Auto kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Storingsdiagnose

Storingen worden automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen van uw auto zodat deze uitgelezen kan worden. Echter levert dit niet altijd de oorzaak van de storing op.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Bandenservice

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt. Dit doet u door uw banden het juiste onderhoud te geven. Zo rijdt u niet alleen comfortabeler en veiliger, maar bespaart u ook een hoop geld.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen door Nordic Auto in Son en Breugel. Niet alleen bij grote, maar ook bij kleine schadegevallen is het raadzaam om dit te laten controleren.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Remmenservice

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Het is voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van belang dat deze juist werken. Laat daarom regelmatig uw remmen controleren en onderhouden.

Lees meer
Sub Page Listing Image

APK-keuring

Waarom een APK-keuring? Deze voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om aan het verkeer deel te nemen.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Airco-service

De airco-installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Uw airconditioning verliest namelijk jaarlijks een gedeelte van de vloeistof. Dat is heel normaal. Echter, wanneer de airco van de auto na verloop van tijd beschikt over te weinig koelvloeistof, kan er slijtage gaan ontstaan.

Lees meer
  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
Morgen Internet – Zorgeloos Light website